In Uitgeest ontwikkelt Scholtens Projecten een exclusief ontwerp van GeO Architecten genaamd Waterman. Keller Keukens heeft speciaal voor dit project 28 luxe greeploze hoogglanskeukens ontworpen. Door zijn unieke, waterrijke ligging zal dit kleinschalige project met hoogwaardige appartementen, en bijpassende keukens, een nieuw hoogtepunt in Uitgeest worden.

Waterman in Uitgeest

Het uniek gelegen Waterman in Uitgeest behelst drie gebouwen in waaiervorm. Appartementencomplexen A en B tellen samen 28 luxe koopappartementen. Complex C telt 24 appartementen voor het huursegment. Architectenbureau GeO maakte het exclusieve ontwerp dat door Scholtens wordt gerealiseerd. Het project combineert stedelijkheid en het dorpse gevoel met de rust van de natuur.

Bij een iconisch project als Waterman hoort een keuken met dezelfde allure. Keller heeft de visie van het project gebruikt in het ontwerpen van de keukens. Voor ieder type appartement is een basiskeuken ontworpen die de luxe en het design van de woning weerspiegelt.

Waterman project Keller keukens hoogglans

Luxe greeploze hoogglanskeukens als basis

Waterman wordt in de basis voorzien van greeploze keukens in hoek- of eilandopstelling. De keukens zijn standaard beschikbaar in 9 hoogglanskleuren, maar kunnen zonder extra kosten uitgevoerd worden met in realistische houtrepro. Perfect voor wie een meer klassieke of landelijke uitstraling wil. Verder worden de keukens voorzien van de nieuwste Siemens keukenapparatuur. Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig quartsiet dat de uitstraling heeft van natuursteen, maar gemakkelijker te onderhouden is.

Naast de luxe basisopstelling zijn er ook diverse opties om de keuken nog verder te personaliseren. Zo is er een optie om de keuken volgens de laatste trend in ultra mat uit te voeren. Daarnaast is het mogelijk de keukenapparatuur te upgraden naar Siemens connected-apparatuur. Met de IQ500 en IQ700 technologie kan via een app de hele keuken worden bedient. Met alle opties en de vele extra’s krijgt iedere bewoner van Waterman straks een persoonlijke Keller keuken.

Kijk voor meer informatie en alle keuzemogelijkheden op www.wonen-uitgeest.nl