Uitgesproken kleuren als goud en koper komen steeds vaker terug in het interieur. Keller bedacht een subtiele manier om deze opvallende kleuren ook in uw greeploze keuken toe te passen. Een vleugje koper of ‘a touch of gold’, het is allemaal mogelijk met de 5 nieuwe metallic-greeplijstkleuren van Keller. Lees meer over deze keukentrend voor 2019!

Greeploze keukens met een greeplijst

Greeploze keukens danken hun strakke uitstraling aan het ontbreken van handgrepen. Maar hoe opent u dan uw keukenkasten? Bij een standaard greeploze keuken wordt een uitsparing achter het front gemaakt. Hierdoor ontstaat voldoende ruimte om uw vingers achter het front te plaatsen en zo uw kasten of lades te openen. Om de uitsparing in een greeploze keuken mooi af te werken, wordt hier een strak alu profiel geplaatst: een greeplijst.

Greeploze keuken met rvs greeplijst van Keller

Greeploze Keller keuken met rvs greeplijst.

Waar u vroeger slechts keuze had uit een witte of rvs greeplijst, kunt u bij Keller al geruime tijd kiezen uit meer dan 1950 kleuren in zijdeglanslak. De kleurkeuze voor greeplijsten is dus enorm, maar met de 5 nieuwe kleuren kunt u uw droomkeuken nóg beter aan uw persoonlijke smaak aanpassen. Volledig afgestemd op de huidige woontrends bestaat het nieuwe kleurenpalet uit vijf actuele metallic-lakkleuren: titan, bronze, gold, copper en gun metal. Hiermee is een ware keukentrend voor 2019 ontstaan.

De vijf nieuwe greeplijsten in metallic-lakkleuren titan, bronze, gold, copper en gun metal.

Greeplijsten geven een subtiel kleurcontrast

Gaat u voor ton sur ton of een subtiel kleurcontrast? Gekleurde greeplijsten zijn uitermate geschikt om uw greeploze keuken een mooi kleurcontrast te geven. Kleine details kunnen een groot verschil maken. Mag het toch iets opvallender? Dat kan, want ook kranen en spoelbakken zijn tegenwoordig in opvallende designs en kleuren te verkrijgen. De nieuwe metallic-kleuren matchen perfect bij een gekleurde kraan en spoelbak. De samenkomst van een metallic-gun metal greeplijst en een strakke gun metal kraan en spoelbak geeft uw keuken extra allure. Het resultaat is strak en volmaakt eigentijds.

Greeploze keuken met donkere greeplijst en gekleurde spoelbak en kraan

Een donkere greeplijst met een donker gekleurde kraan en spoelbak geven de Keller keuken extra allure.

Er is een metallic greeplijst voor iedere woonstijl

Een metallic-gekleurde greeplijst is een echte eyecatcher. Niet alleen in uw moderne keuken, maar bijvoorbeeld ook in een klassiek of industrieel ontwerp komen metallic-kleuren goed tot hun recht. Zo straalt de kleur goud luxe en rijkdom uit, wat perfect aansluit bij een klassieke woonstijl. En u geeft uw greeploze, industriële keuken een stoer kleuraccent met greeplijsten in titan of gun metal. Welke toon u ook probeert te zetten, er is altijd een kleur die bij uw keukenstijl past. Zo maakt u van elke Keller keuken een persoonlijke keuken.

Een metallic-gold greeplijst straalt luxe en rijkdom uit en combineert mooi met de gouden kraan en spoelbak.

Wilt u liever helemaal geen greep of greeplijst? Met de huidige moderne technieken kunt u nu ook kiezen voor een greeploze keuken met Tip-on. Meer inspiratie? Vraag eenvoudig onze inspiratiebrochure aan en vind dé inspiratie voor het samenstellen van uw persoonlijke keuken.