Eén van de interieurtrends van 2018 is het gebruik van veel hout, ook in de keuken. Logisch, want met hun natuurlijke kleuren en materialen geven houten keukens een warme uitstraling. Het resultaat is een keuken die rust geeft en een ruimtelijk gevoel creëert.

Omdat hout gemakkelijk te combineren is met verschillende materialen zijn houten keukens ontzettend veelzijdig. Daarnaast is er een breed scala aan modellen, dessins en afwerkingen waaruit men kan kiezen. Zo kunt u gemakkelijk de stijl van uw houten keuken aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Dus of u nu een klassieke keuken wilt of modern, landelijk of  industrieel, een houten keuken leent zich voor iedere stijl.

Houten keuken van Keller Keukens, industrieel en greeploos

Keller keuken GL2000, Elba & Crystal | Oud eiken & NCS structuurlak nachtblauw

Combineer warm eiken met een donker (gelakt) keukenfront en stalen details om een industriële keuken te creëren.

Houten keuken van Keller Keukens, gegroefd model Zuylen houtfineer

Keller keuken Zuylen | Beits natuur

Met een natuurbeits behoudt u de authentieke uitstraling, wat resulteert in een modern landelijke keukenstijl.

Gelakte houten keukens

Ook de afwerking van het hout is van invloed op de uitstraling van uw keuken. Als u de authentieke hout-look van de fronten wilt behouden, kiest u voor een natuurlijk gekleurde beits. Toch liever iets opvallends of met uw personal touch? Houten keukens kunnen ook gelakt worden in onze 1950 NCS-kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwartgelakte houten keuken, één van de trendkleuren van dit moment?

Houten keuken van Keller Keukens, zwart gegroefd model Zuylen

Keller keuken Zuylen | NCS structuurlak zwart

Benieuwd naar welke houten keuken het beste past bij uw persoonlijke smaak en favoriete woonstijl? Bekijk de Keller Keukengalerij.