In de bosrijke omgeving van het Drentse Ees, zijn op het Landal Greenparks vakantiepark Het Land van Bartje maar liefst 90 luxe recreatiewoningen gerenoveerd. Alle recreatiewoningen hebben een landelijke stijl die past bij een échte Drentse boerderij. Speciaal voor dit project heeft Keller keukens ontworpen die aansluiten op deze landelijke stijl.  

Landal, Het Land van Bartje

Bij Landal Het Land van Bartje verblijven gasten, verdeeld over 400 accommodaties, midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. In het vakantiepark in Ees zijn alle luxe 8-persoons Drentse boerderijen voorzien van een vernieuwd interieur. Het uitgangspunt van het renovatieproject was om alle woningen een modern-landelijke uitstraling te geven met de luxe van nu. Met aandacht voor deze visie heeft Keller de nieuwe keukens voor de renovatie ontworpen. Voor alle woonboerderijen is een modern-landelijke basiskeuken ontworpen die de uitstraling en luxe van de woning reflecteert.

Keller keuken vooraanzicht Het Land van Bartje

Landelijke keukens als basis

Alle recreatiewoningen in Het Land van Bartje zijn voorzien van een Keller keuken in rechte opstelling. Bij het ontwerp is gekozen voor het model Cascada, een melamine kadermodel dat perfect past bij de landelijke boerderijsfeer van het project. Kopers hebben de keuze uit drie verschillende unikleuren uit de Keller MASTER collection; wit, magnolia en leem. Deze eigentijdse kleuren geven de keuken een moderne uitstraling.

De keukens worden verder standaard voorzien van Greenpanel® werkbladen. Deze FSC® -gecertificeerde werkbladen worden vervaardigd met minder grondstoffen en zijn 100% recyclebaar. Een logische keuze voor Landal, dat dit jaar de prijs voor “Meest duurzame reismerk” won. Kopers van een recreatiewoning op van Land van Bartje kunnen kiezen uit twee houtrepro’s of een beton-look aanrechtblad.

Bovendien worden alle keukens uitgerust met diverse inbouwapparatuur om ze van alle gemakken te voorzien. Zo is iedereen verzekerd van een aangename tijd in een sfeervolle omgeving en een mooie Keller keuken.

Kijk voor meer informatie op www.landal.nl