Eindelijk, het is weer lente! Tijd voor frisse voorjaarskleuren in uw keuken. 

Licht roze, pastel roze, oud roze en poeder roze… het zijn allemaal roze tinten die we steeds meer in het interieur zien. Ons designteam vertaalde deze trend naar onze keukendesigns. Geïnspireerd op de trendkleur Powder Pink ontwierpen we de ‘Granny Chic’. Grootmoeders keuken met als knipoog naar vroeger het vintage behang achter gehard glas.

In deze elegante, klassieke keuken hebben we ons nieuwe kadermodel Chelsea toegepast in de kleuren Wit en Powder Pink (zijdeglanslak). Het trendy roze geeft de keuken een fris accent. In het Fenix Milky White werkblad is, als eyecatcher, een koperen kraan en bijpassende spoelbak verwerkt. En wat deze keuken extra bijzonder maakt is de inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Dit geeft de klassieke keuken toch een moderne touch.

Keller keukeninspiratie trends kleur roze large

Tip van ons designteam
Trends volgen elkaar in een snel tempo op. Door het weglaten of toevoegen van een paar slimme accenten, past u uw keuken snel en eenvoudig weer op de actuele trends aan. Vervang bijvoorbeeld het bloemenschilderij of verwijder het vintage behang en schilder de achterwand in een nieuwe frisse kleur. Zo geeft u uw keuken eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. U kunt er zelfs voor kiezen om de roze keukenfronten te (laten) schilderen. In een handomdraai voldoet uw keuken weer volledig aan uw persoonlijke smaak.

voorjaarskleuren trendkleur pink