Keller Keukens was van 3 t/m 8 oktober aanwezig op de vt wonen&design beurs. Bijna 100.000 woonliefhebbers hebben op onze stand inspiratie voor hun persoonlijke droomkeuken kunnen opdoen. Was u niet aanwezig, of heeft u onze stand gemist? Geen probleem, wij geven u de komende weken enkele sfeerimpressies.

Industriële keuken ‘Bohemien Black’

Ziet u industriële kenmerken als metaal, beton of steen graag terug in uw keuken? Dan vindt u deze ‘Bohemien Black’ vast een interessante keuken. De betonlook fronten met zwarte greeplijsten geven de keuken een stoere, industriële uitstraling. De kraan in gun metal grey versterkt het robuuste karakter.

In deze opvallende T-opstelling hebben we ons nieuwe keukenmodel Phoenix in de kleur Lei verwerkt. Opvallend zijn de trendy Smart Cubes boven het aanrechtblad in matzwart metaal. Bovendien voorziet de 3-in-1 kokendwaterkaan van het merk Selsiuz u van alle gemakken tijdens het koken.

De innovatie die deze industriële keuken helemaal afmaakt is de hypermoderne Novy Panorama. Een inductiekookplaat met krachtige en stille werkbladafzuiging.

Zo kan het ook:
Met een kunststof werkblad in plaats van echt composietsteen maakt deze keuken bereikbaarder. En door de betonlook te vervangen door een houtrepro geeft u de keuken een warmere uitstraling.

Industriele keuken Bohemien Black 5
Industriele keuken Bohemien Black
Industriele keuken Bohemien Black 3