Begin oktober stond Keller Keukens op de vt wonen&design beurs. Of u nu als interieurliefhebber geïnteresseerd bent in de laatste keukentrends óf juist actief op zoek bent naar een compleet nieuwe keuken… bij onze stand was u aan het juiste adres.

Landelijke keuken ‘Botanic Vintage’

Een keuken voor mensen die houden van een sfeervol, landelijk interieur. Hierin staat het buitenleven, nostalgie, comfort en handwerk centraal. Geïnspireerd door deze elementen hebben wij de ‘Botanic Vintage’ ontworpen. Het gefineerde front gelakt in de trendkleur ‘Botanic Green’ haalt het buitenleven naar binnen. De gegroefde deuren van de kastenwand versterken het landelijke gevoel.

In deze landelijke keuken combineren we twee gefineerde modellen; model Nijenborgh zonder groeven en model Moyland met groeven om de 20 centimeter. Beide modellen zijn afgewerkt in structuurlak wat de keuken een nóg luxere uitstraling geeft. Opvallend is de gouden Lavanto kraan met bijbehorende spoelbak, gecombineerd met het witmarmeren keramische werkblad.

Zo kan het ook:
Toch liever een natuurlijk houtkleur? Dat kan. Naast onze 1950 lakkleuren kunt u uw houten keuken ook laten uitvoeren in 4 prachtige beitskleuren. U kunt het keramische werkblad eventueel vervangen door laminaat in marmerlook. Daarmee brengt u het prijsniveau omlaag maar behoudt de keuken toch zijn oorspronkelijke uitstraling.

Landelijke keuken Botanic Vintage Gouden kraan
Landelijke keuken Botanic Vintage