Begin oktober was Keller Keukens aanwezig op de vt wonen&design beurs. Met vier opvallende en diverse keukenopstellingen kon u inspiratie opdoen voor uw persoonlijke keuken. Was u niet aanwezig, of heeft u onze stand gemist? Geen probleem, wij lichten hier weer een sfeerimpressie voor u uit.

Grootmoeders keuken ‘Granny Chic’

Een klassieke woonstijl is statig en elegant, en dat zien we terug in deze keuken. Durf stijlen, materialen en kleuren te combineren. De ‘Granny Chic’ geeft de klassieke keuken een moderne touch met als eyecatcher het vintage behang achter gehard glas.

We hebben gekozen voor het model Chelsea en deze gelakt in de NCS-kleuren Wit en Powder Pink zijdeglanslak. Het werkblad is gemaakt van Fenix in de kleur Milky White, waar een prachtige koperen Lavanto spoelbak in zit. De Lavanto Urban Cannes kraan maakt het geheel af. Wat deze keuken extra bijzonder maakt is de Novy One inductiekookplaat met werkbladafzuiging.

Zo kan het ook:
Uw persoonlijke wensen verdienen aandacht. Is roze niet helemaal uw kleur? Bij Keller Keukens kunt u kiezen uit 1950 kleuren in hoogglans-, zijdeglans en structuurlak.

Klassieke keuken Granny Chic
Klassieke keuken Granny Chic
Klassieke keuken Granny Chic