Oktober staat van oudsher bekend als de woonmaand. Om ons te inspireren brengt de vt wonen&design beurs ieder jaar alle woontrends samen onder één dak. Ook Keller Keukens toonde daar begin oktober haar noviteiten én de laatste trends op het gebied van keukens. Kon u er niet bij zijn of heeft u onze stand gemist? Geen probleem, wij geven u hier een sfeerimpressie.

Moderne keuken ‘Urban Blush’

De keuken ‘Urban Blush’ past perfect bij een strak, minimalistisch en tijdloos interieur. De samenkomst van koel beton en blond eiken geeft deze moderne keuken toch een warme uitstraling. De soft touch van het werkblad legt hier extra accent op.

In deze moderne keuken combineren we ons greeploze model GL2000 met ons nieuwe model Bolton in de kleur beton. Het matte Fenix werkblad in de kleur Alloy past hier perfect bij. Met de gloednieuwe 3-in-1 kokendwaterkaan van Selsiuz vult u in slechts enkele seconden een pan met kokend water.

Zo kan het ook:
U maakt de keuken luxueuzer door deze in echt hout uit te voeren. Om het prijsverschil te compenseren kunt u voor een kunststof werkblad kiezen in plaats van Fenix, zonder concessies te doen aan de uitstraling van de keuken.

Moderne keuken urban blush VT wonen Keller 3
Moderne keuken urban blush VT wonen Keller