Dit jaar is in Helmond het opvallende Parc Valère opgeleverd. Dit fraaie woongebouw is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen de gemeente Helmond, Adriaans Projectontwikkeling en investeerder Bouwinvest. De 75 moderne appartementen van Parc Valère zijn voorzien van allerlei luxe, waaronder mooie, greeploze Keller keukens.

Parc Valère in Helmond

Het rustige en met groen omgeven Parc Valère ligt op loop-/ fietsafstand van het centrum van Helmond. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving verschillende voorzieningen die deze locatie nog mooier maakt. Om te voldoen aan de huidige duurzaamheidsmaatstaven zijn de woningen voorzien van o.a. zonnepanelen en goede isolatie, waarmee alle woningen energielabel A(+++) behalen.
Naast de focus op de milieuaspecten, is het wooncomfort van de appartementen niet uit het oog verloren. Naast een balkon, eigen parkeerplaats en extra berging, wordt elke woningen voorzien van een complete badkamer én een luxe Keller keuken.

Luxe greeploze keukens

Alle appartementen van Parc Valère worden voorzien van luxe, open Keller keukens, die afhankelijk van het woningtype als rechte keuken, parallel keuken of als hoekkeuken geplaatst wordt. Om de bewoners van alle gemakken te voorzien worden alle keukens standaard uitgerust met moderne Siemens inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en combi-oven. Om de moderne stijl van de woning terug te laten komen in de keuken is er gekozen voor een greeploos model. De greeploze modellen zijn bij Keller standaard zowel horizontaal als verticaal greeploos, waarmee een mooi en strak lijnenspel wordt gecreëerd. Iedere bewoner kan daarom genieten van een moderne woning met luxe Keller keuken.

Kijk voor meer informatie op : www.hureninparcvalere.nl