Midden in de bosrijke omgeving van Overloon ligt het bungalowpark Landal De Vers. Op dit omvangrijke recreatiepark wordt volop gewerkt aan een duurzamere toekomst. Landal bouwt en verbouwt haar bungalows om ze aan de huidige milieueisen te laten voldoen. Op dit moment worden maar liefst 45 nieuwe, duurzame recreatiebungalows van hoog niveau gebouwd en 20 accommodaties verbouwd. Een deel van de bungalows wordt voorzien van nieuwe Keller keukens.

Landal De Vers in Overloon

Midden in de bossen van Overloon, op de grens van Limburg en Noord-Brabant, ligt bungalowpark Landal De Vers. Het vakantiepark kent maar liefst 211 accommodaties, waarvan op dit moment 45 nieuwe 6- en 8-persoonsbungalows gebouwd worden. Om de concurrentie voor te blijven en om voorbereid te zijn op de toekomst, besloot Landal de bungalows te verduurzamen en het interieur luxer en moderner te maken. Om deze luxe en moderne uitstraling te completeren, zocht Landal opnieuw de samenwerking met Keller, die hier speciale projectkeukens voor heeft ontworpen.

Moderne keukens als basis

De bungalows in De Vers zijn in de basis allemaal voorzien van een Keller hoekkeuken. Het gekozen model Elba, een vlakke melamine deur, past met een witte kleur perfect binnen de moderne woonstijl van de nieuw accommodaties. De keukens worden verder voorzien van Whirlpool inbouwapparatuur waardoor de accommodaties van alle gemakken zijn voorzien.

Kijk voor meer informatie op : www.landal.nl