Het voormalig Jan Bommerhuis in Amsterdam is getransformeerd tot appartementengebouw Floor. De luxe 162 huurappartementen vragen om mooie designkeukens van hetzelfde niveau. Opdrachtgever ASR liet daarom Keller de keukens ontwerpen en leveren voor dit project.

Project Floor aan de Wibautstraat in Amsterdam

Het pand uit 1961 aan de Wibautstraat werd jarenlang door de Hogeschool van Amsterdam gebruikt als kantoor- en opleidingsruimte. Nu staat hier het luxe appartementengebouw genaamd Floor. In Floor zijn 5 verschillende typen appartementen beschikbaar waaronder de bijzondere vriendenwoning en topappartementen met dakterras. De in totaal 162 huurappartementen zijn voorzien van alle luxe, waarin een mooie Keller keuken niet kon ontbreken.

rechte keuken floor wibautstraat amsterdam

Ultra matte, greeploze keukens van Keller

Keller ontwierp in samenwerking met opdrachtgever A.S.R. de keukens voor dit project. Een perfecte match, want appartementen van dit niveau vragen om mooie designkeukens. En dat is waar Keller Keukens voor staat: mooie keukens bereikbaar maken op basis van een persoonlijke samenwerking.

Alle appartementen van Floor zijn voorzien van stijlvolle, greeploze keukens die volgens de huidige trend worden uitgevoerd met een sneeuwwit ultra mat keukenfront met soft touch en fingerprint proof afwerking. De vorm van de keuken varieert van open keuken in rechte opstelling of hoekkeuken tot aan een luxe keuken met kookeiland. Verder zijn de keukens voorzien van een composietstenen werkblad en uitgerust met een complete set van vijf Atag inbouwapparaten. Deze Keller keukens zijn dus niet alleen mooi maar ook functioneel en van duurzame kwaliteit, waarvan de toekomstige huurders jarenlang plezier zullen hebben.

Meer informatie over Floor vindt u op www.hureninfloor.nl of volg het project op facebook.