In een met groen omringd gebied in Almelo wordt door Plegt-Vos een volledig nieuwe wijk ontwikkeld: Nijgaarde. De rij- en twee-onder-één-kap woningen van dit vastgoedproject zijn inmiddels gerealiseerd, de 7 vrijstaande woningen staan nu aan de voet van ontwikkeling. Deze karakteristieke woningen worden voorzien van luxe Keller keukens, die de toekomstige bewoners volgens hun persoonlijke smaak kunnen samenstellen. Om hen hierin te begeleiden is Raab Karcher aangewezen als keukenadviseur voor dit project.

Ruime en moderne woningen

Nijgaarde staat vol met groenvoorzieningen als bomenrijen, wandelpaden en een groene singel. Dit geeft deze locatie in Almelo een unieke uitstraling. Alle vrijstaande woningen krijgen een ruime indeling in een modern-klassieke stijl. Naast de standaard luxe kenmerken, geeft ontwikkelaar en bouwbedrijf Plegt-Vos de toekomstige bewoners ook veel keuzevrijheid. Zo kunnen zelfs het gevelbeeld en de kleur van de gevelstenen gekozen worden.

De luxe woningen worden tevens voorzien van mooie keukens. Maar mooi is heel persoonlijk en voor iedereen weer anders. Daarom vindt Plegt-Vos het belangrijk om de kopers ook hier voldoende keuzemogelijkheden te bieden. Om dit in goede banen te leiden zocht het bedrijf een samenwerking met Raab Karcher Vriezenveen, die de toekomstige bewoners zal begeleiden bij het samenstellen van hun persoonlijke Keller keuken.

Luxe keukens via Keller-dealer

Om de modern-klassieke stijl van de vrijstaande woningen te accentueren, ontwierp Keller stijlvolle hoekkeukens, volledig voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur. De toekomstige bewoners kunnen de keuken vervolgens naar hun persoonlijke smaak en wensen samenstellen. Zij doen dit niet alleen, maar samen met de keukenspecialisten van Raab Karcher. In hun showroom in Vriezeveen helpen de ervaren keukenadviseurs de kopers met de (technische) details en adviseren ze hen bij het maken van keuzes. Aan de hand van een 3d-keukentekening, persoonlijk advies en vakkundige service en montage, realiseert Raab Karcher voor iedere bewoner een mooie Keller keuken.

Kijk voor meer informatie op www.nijgaarde.nl