Voor het nieuwe woon-icoon van Hoorn, TOREN, heeft Keller Keukens mooie semi-greeploze keukens ontworpen die de nieuwe bewoners van het centrum van alle luxe zullen voorzien.

Project TOREN in Hoorn

Aan de rand van het oude stadscentrum bouwt Scholtens Projecten aan een prestigieus project met in totaal 209 appartementen. Naar het ontwerp van GeO Architecten uit Schagen worden alle appartementen standaard voorzien van een moderne uitstraling en veel luxe zoals vloerverwarming, een compleet afgewerkte badkamer en een Keller keuken.

Voor het keukenontwerp is de moderne uitstraling van het project als uitgangspunt genomen. Door dit te combineren met de klantwensen en huidige keuken- en interieurtrends, heeft Keller voor ieder type appartement een mooie basiskeuken ontworpen.

Semi-greeploze hoekkeuken als basis

TOREN wordt in de basis voorzien van een luxe, semi-greeploze keuken in hoekopstelling. Er kan standaard gekozen worden uit 9 hoogglanskleuren uit de Keller MASTER collection. Daarnaast wordt de basiskeuken al voorzien van voldoende keukenapparatuur om comfortabel te kunnen leven. Zo krijgen de bewoners o.a. een keramische kookplaat, combimagnetron en volledig geïntegreerde vaatwasser.

Naast de basisopstelling biedt TOREN veel opties om de keuken verder te personaliseren. Zo kunnen toekomstige bewoners kiezen voor fronten met een melamine houtrepro of uitgevoerd in ultra mat. Daarnaast behoort een volledig greeploze keuken tot de mogelijkheden en kan men kiezen voor een keuken met kookeiland of spoeleiland. Ook op het gebied van keukenapparatuur zijn luxere pakketten mogelijk. Zo krijgt iedere bewoner van TOREN een persoonlijke Keller keuken.

Kijk voor meer informatie en alle keuzemogelijkheden op www.wonen-hoorn.nl