Op Bonaire, één van de Nederlandse Caribische eilanden, worden maar liefst 30 nieuwe appartementen en 37 vrijstaande villa’s gebouwd genaamd Grand Windsock Bonaire. Speciaal voor dit Caribisch project, ontwierp Keller mooie, open keukens voor de 67 woningen, die worden opgeleverd door aannemersbedrijf Haafkes.De unieke woningen aan de Caribische zee, worden voorzien van luxueuze, moderne Keller keukens met tal van keuzemogelijkheden om de keuken een ‘Personal Touch’ te geven.

Windsock, luxe resort op Bonaire

Bonaire wordt de laatste jaren gekenmerkt door de bouw van villa’s en appartementen aan de langgerekte boulevard. Mede hierdoor krijgt het eiland een unieke en luxe uitstraling die het één van de mooiste eilanden van de Caribbean maakt. Het Windsock resort wordt gebouwd aan de EEG Boulevard in Belnem. De eerste fase en Winsock Beach Club zijn inmiddels succesvol afgerond. Als kroon op de ontwikkeling wordt het resort uitgebreid met 37 luxe villa’s en 30 moderne appartementen, omgeven door een prachtige omgeving.

De villa’s en appartementen van de Grand Windsock Bonaire worden gebouwd in een luxueuze en moderne stijl. Zo worden de woningen uitgerust met een zeer ruime woonkamer, toegang tot een overdekte veranda en twee badkamers. Om het interieur dezelfde hoogwaardige, sfeervolle uitstraling te geven, ontwerpt en realiseert aannemersbedrijf Haafkes in samenwerking met Keller de keukens voor dit unieke project.

Windsock Bonaire basiskeuken met spoeleiland

Luxe Keller keukens

De hoogwaardige, luxe uitstraling komt al terug in de basiskeukens. Deze worden standaard geproduceerd van de beste materialen en voorzien van geavanceerde keukenapparatuur. Daarnaast kunnen bewoners in de basis al kiezen uit vier verschillende fronten, waaronder een hoogglans variant, en verschillende grepen en kunststof werkbladen. Verder bevat het basispakket apparatuur onder andere een inductiekookplaat, vaatwasser en grote Amerikaanse koelkast. De moderne keukens zijn standaard ontworpen in een hoekopstelling of rechte opstelling met spoeleiland.

Om de keukens een persoonlijke draai te geven en van extra luxe te voorzien, krijgen de bewoners diverse keuzemogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een ultra mat front in vier verschillende kleuren, geheel volgens de laatste trend. Voor een rijkere uitstraling kan ook een composiet werkblad gekozen worden in drie eigentijdse kleuren. Tevens kan het basis apparatenpakket verruild worden met een extra luxe variant. Dit bevat onder andere een volledig ingebouwde koffiemachine en geïntegreerde afzuigunit. Indien de bewoners meer ruimte nodig hebben kan zelfs de opstelling uitgebreid worden met meer kasten.

Met deze Keller keukens kunnen de bewoners van Grand Windsock Bonaire onverstoord genieten van deze prachtige tropische oase.

Kijk voor meer informatie over het project op grandwindsockbonaire.com
Kijk voor meer informatie over Haafkes op www.haafkesgoor.nl