Woningbouw

Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Of het nu gaat om 1.000 keukens voor nieuwbouwwoningen, of 5 voor een renovatieproject. Dát is de drijfveer achter Keller, al sinds de eerste keuken. Daarom hebben we een mooi, uitgebreid assortiment dat volledig is afgestemd op de projectmarkt. Daarnaast onderscheidt een Keller projectkeuken zich door unieke eigenschappen zoals Raster 130 en luxe softclose laden en korven als standaard. En het onderscheid reikt verder dan ons product alleen. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we ook innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de plaatsing ervan. Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, voor ieder project.

COVID-19

keller projectkeukens keuzeassistent online

Binnen Keller Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op de levering en montage van de Keller Keukens binnen uw project.
Meer over COVID-19 →

Keller KeuzeAssistent

keller projectkeukens keuzeassistent online

Met de Keller KeuzeAssistent ontwerpt, configureert en berekent u eenvoudig uw Keller keuken, per project en woning.


Meer over de KeuzeAssistent →

Circulaire keukens

Keller circulaire keukens project woningbouw
Met MVO als strategisch speerpunt, ontwikkelde Keller het circulaire keukenproces, waarbij oude keukens volledig worden gedemonteerd en de reststoffen ervan weer worden verwerkt tot grondstoffen die opnieuw de economie in gaan.

Meer over circulaire keukens →

Keller Keuzeteam

Keller projectkeukens keuzeteam bewonersbegeleiding
Met behulp van uw persoonlijke Keller keuzebegeleider, wordt de inventarisatie van bewonerskeuzes u uit handen genomen en volledig voor u verzorgd.


Meer over ons Keuzeteam →

Keller en MVO

keller en mvo milieu duurzaam
Keller Keukens heeft MVO hoog in het vaandel staan en dit ook benoemd als een strategisch speerpunt. De diverse activiteiten hebben onder andere geleid tot een CO2-neutrale productie en diverse certificaten op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

Meer over ons MVO-beleid →

Keller Webwinkel

Keller projectkeukens webwinkel

Met de Keller Webwinkel biedt u bewoners de mogelijkheid hun keuken uit te breiden, zonder dat u extra administratie of meerwerk heeft.


Naar de Keller webwinkel →

Mooie projectkeukens

Keller mooie projectkeukens kenmerken

Keller projectkeukens komen standaard met veel luxe en onderscheidende eigenschappen. Lees meer over ons verdekt ophangsysteem, gesloten bovendek en andere unieke keukenkenmerken.

Bekijk alle keukenkenmerken →

Onze diensten

keller projectkeukens diensten woningbouw aannemers

Een mooi kwaliteitsproduct verdient de juiste aandacht. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we daarom innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket.

Lees meer over onze diensten →

Programma-overzicht

Keller projectkeukens assortiment

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging, met het Keller Projectassortiment maakt u voor iedere woning een mooie keuken.


Bekijk het Projectassortiment →

Referentieprojecten

Keller projectkeukens referenties woningbouw

Door jarenlange ervaring hebben wij mee mogen werken aan tal van vastgoedprojecten in binnen- en buitenland. Hier vindt u een selectie van de mooie keukens die wij mochten leveren.

Bekijk onze referentieprojecten →

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief