In de Haagse Loosduinen wordt een gloednieuw appartementencomplex gerealiseerd. Het nieuwbouwproject genaamd Harvest is gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag. Harvest omvat 177 huurappartementen, van 1-kamerappartementen van 30 m2 tot 3-kamerappartementen van 90 m2. Iedere woning verdient een mooie keuken. Speciaal voor deze nieuwbouwappartementen heeft Keller daarom, in samenwerking met Van Der Vorm Vastgoed, een tweetal stijlvolle keukens ontworpen.


Nieuwbouw keukens bij Harvest

Nieuwbouwproject Harvest, aan de Oude Haagweg in Den-Haag, omvat 177 huurappartementen, van 1-kamer appartementen van 30 m² tot 3-kamer appartementen van 90 m². Ieder nieuwbouwappartement verdient een mooie keuken. Daarom heeft Keller Keukens, in samenwerking met Van Der Vorm Vastgoed, een tweetal stijlvolle keukens ontworpen. Zoals u van ons gewend bent stonden kwaliteit en uitstraling daarbij centraal.

Om de keukens een personal touch te geven, kunnen de huurders een keuze maken tussen ons gloednieuwe model Bromley en het populaire model Fontini, dat geheel volgens de huidige trend in Ultra Mat is uitgevoerd. Om de stijlvolle uitstraling te benadrukken worden de keukens voorzien van een luxe composietstenen werkblad en een strakke keukenmengkraan en spoelbak. Voor de volledigheid worden de keukens standaard uitgerust met een complete set Siemens apparatuur. Kortom, de perfecte samenstelling voor mooie designkeukens die garant staan voor jarenlang kookplezier.

De verhuur van Harvest is reeds succesvol van start gegaan. En ook het wooncomplex begint steeds meer vorm te krijgen. Letterlijk, want de bouw is de lucht in gegaan en de eerste verdiepingen zijn gerealiseerd! De oplevering van de gloednieuwe appartementen staat in dit najaar gepland.

Kijk voor meer informatie op hureninharvest.nl